Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
07.08.2012 15:57 - "Как да работим с ангелите"- буклет от Елизабет К. Профет/ Част 5- Архангел Гавриил и ангелите, оказващи пътя на истината
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6660 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.08.2012 17:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Ангелите, оказващи  пътя на истината

image

ЦВЯТ: бял
АРХАНГЕЛ: Гавриил- „ Бог е моята сила”.
ДУХОВНА ОБИТЕЛ:
между Сакраменто и планината Шаста, щат Калифорния, САЩ

 image

Планината Шаста


image
Град Сакраменто

МОЛЕТЕ ГИ ЗА:

Духовни дарове:
за ръководство във вашия духовен живот; за освобождаване от нерешителността; за радост, щастие и осъществяване на идеите ви.


Практическа помощ: за въвеждане на ред и дисциплина в живота ви; за организация на вашето ментално, астрално и физическо обкръжение, включително вещи, нови покупки или ново направление във вашето образувание или кариера.

За световно служение:
за помощ, свързана с опазването на мира; за оказване на помощ на гладуващите и болните; за облекчаване на положението на жертвите на  природни бедствия и катаклизми.

image

 

       Архангел Гавриил и ангелите, учещи на пътя на истината ще ви помогнат да разберете и изпълните предназначението си. В „ Книга на Пророк Данаил” е казано, че Гавраил е помагал на пророка в тълкуването на откровението и го дарил с  мъдрост и разбиране. Съгласно „Евангелие от Лука” именно Гавраил съобщил на Мария, че тя ще бъде Божията Майка. Мюсюлманите вярват, че този архангел наставлявал пророците и продиктувал на Мохамед   „ Коран”.

       Гавриил и неговите ангели ще ви помогнат да разберете планът, който вие, вашето Висше Аз и съвета на духовните същества сте избрали за вашият живот,  преди да се родите. Тези ангели ще ви помогнат да си спомните какво трябва да направите, за да изпълните този план и да се срещнете с хората, които ще ви съдействат в осъществяването му на практика.
       Ангелите ще ви помогнат да защитите вашия житейски план, от всичко което пречи на осъществяването му, например от противодействия от страна на други хора, насмешки, а също и от недостиг  на пари и ресурси. Те могат така да организират вашия живот, че да сте в състояние да работите над своите стратегически задачи и да изпълнявате и ежедневните си отговорности. Ангелите ще ви наставляват и ще говорят с вас тогава,  когато се научите да ги слушате. Един от най- добрите начини да работите с тях е да ги помолите да предадат  информация на вашия разум по време на сън. Възможно е те вече да са го правили. Събуждали ли сте се някога изпълнени с благи чувства и вълшебно усещане, че са ви показали истинския път? Ако отговорът е да, то това е добър признак, че вашата душа е била в духовната обител на ангелите, докато тялото ви е почивало.            За да подобрите тази връзка, използвайте указанието, описано по- долу. А след това се придържайте към идващите към вас радостни мисли, сътворете  живота си под ръководството на ангелските наставления.

image


              ПОСЕЩЕНИЕ НА  АНГЕЛСКА ОБИТЕЛ

      Ангелите имат свои духовни домове, или обители в небесния свят, разположени над определени силови точки на Земята. Всяка обител е място, където ангелите се събират и обучават душите по време на нощният им сън. Вие можете да посещавате университетите на духа, където има библиотеки и зали за лекции и където вие можете да  научите практически  всичко, което можете да си представите: от психология на личността в изграждането на отношения с другите хора, до разбиране на математически концепции. Вашият съзнателен ум не е задължително да запомни всичко, което сте научили в тези университети на Духа, но информацията може да дойде до вас във вид на вдъхновение или  проблясък на интуицията.

    Изберете обител, която бихте искали да посетите на сън, като имате в предвид вида на духовната работа, която ще извършвате. Ето една примерна молитва, която можете да прочетете преди да легнете да спите. Поставете името на Архангела и неговата обител.

       В името на моето собствено Реално Аз, призовавам ангелите да отведат съзнанието на моята душа в ефирната обител.................................( на Архангел Гавриил и ангелите на наставлението) разположена......................( между Сакраменто и планината Шаста, щат Калифорния).

 

    Аз ви моля да ме изпълните и вдъхновите с Волята на Бога. И аз моля..................( Архангел Гавриил и ангелите на наставлението).....................( опишете какво желаете).

     Аз моля цялата информация, необходима за изпълнението на моя божествен план, да бъде предадена на моето външно, бодърстващо съзнание тогава, когато това е нужно. Благодаря ви и приемам това за изпълнено сега в пълна сила.


image
 

Аз съм тук и ще бъда с вас, докато не  изпълните целта на своето съществуване. ( Архангел Гавриил)

 







Тагове:   път,   ангели,   истината,   гавриил,   gabriel,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275006
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27