Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
15.08.2012 17:40 - "Как да работим с ангелите"- буклет от Елизабет К. Профет/ Част 6- Архангел Рафаил и ангелите на изцелението
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 12310 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.08.2012 13:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ангелите на изцелението


image


ЦВЯТ:
зелен
АРХАНГЕЛ:
Рафаил- „Изцеление Божие”
ДУХОВНА ОБИТЕЛ: Фатима, Португалия

 
image

Fatima


МОЛЕТЕ ГИ ЗА:

  Духовни дарове:
за цялостност, видения, духовни прозрения, вдъхновяващи истини.

 Практическа помощ: за изцеление на тялото, ума, душата и духа; за /помощ/ в работата и обучението- по музика, математика, в науката и както в традиционната, така и в нетрадиционната медицина; за удовлетворяване на физическите нужди, като храна и подслон.

 Световно служение: за подобряване на международните отношения; за изцеление на пострадалите при  полеви сражения; за вдъхновение при разработки на нови методи за лечение.

image

Рафаил е ангелът на науката, знанието и лечението. Един юдейски текст разказва за това, как той разкрил на Ной лечебната сила на растенията; В друг се говори как / Рафаил/ сразил демона и изцелил един сляп човек. Католиците го почитат като ангелът, който изцелил болните в банята Витезда. В „ Книга на Енох” е казано, че в неговите отговорности влиза изцелението от болести и рани. Рафаил работи заедно с ангелите на изцелението и Мария, Царицата на ангелите, за изцеляване на тялото, умът и душата.

     За да решите здравословните си проблеми     първо се обърнете за помощ към лекарят си- терапевта, хирурга или специалиста по лечение на умствени разстройства и след това започнете да работите с ангелите. Молете ги да оберат всяка негативна енергия, която е предизвикала даденото състояние, молете ги да осенят с присъствието си избрания от вас специалист и да работят чрез него.
     През цялото време/ докато трае лечението/ се молете ежедневно на ангелите за своето изцеление, визуализирайки как изумрудената Божествена Светлина блести около и в болният орган или част от тялото. Винаги призовавайте ангелите на защитата за съвместна работа с ангелите на изцелението. Често става така, че оздравителния процес трябва да бъде защитен от нахлуването на чужди сили- от инфекции до негативни енергии.
      Ако се молите но не виждате веднага  резултати, не се отказвайте. Рафаил е обяснил, че физическото изцеление не винаги е възможно. Вероятно вашата карма изисква известно време да имате физическа болка или заболяване. Въпреки това вашите молитви могат да помогнат за изцеляване на телесните и душевни болести, до които е довело създаването на първоначалната ви карма.

 / Пояснение: Чрез молитвите, ние можем да облекчим кармата си, която представлява енергийна субстанция с много ниско ниво на вибрации. Тя се поражда от нашите чувства, мисли и постъпки, които не са в съответствие с Волята на Бога. Кармата- това са нашите уроци. Ако смятате, че болестта ви е кармичен урок, тогава най- лесния начин да се излекувате е да пожелаете да научите урокът си и да се разкаете за допуснатите грешки. Angel7Light /

     Винаги бъдете готови да получите чудесни резултати. Никой не знае кога вашата молитва или акт на милосърдие ще позволи на кармата да се изплати и вие ще видите забележителната работа на ангелите на изцелението, възстановяващи душата и тялото ви.


**************************************************************************
ПРИЗИВ:

 АЗ СЪМ възкресението и животът,
моето съвършено здраве
да се прояви  сега!
 
 *******************************************************************
********* 

Помощта на Майка Мария

image

        Маргарет знаела, че ракът на гърдата се явява най- честата причина за смъртта на жените на нейната възраст. Ето защо тя предприела всички необходими стъпки. Тя редовно си правела тестове и регулярно ходела на медицински прегледи. Въпреки това ако не получела помощ от висш източник и не намерела/ бързо/ туморът щяло да стане твърде късно/ за лечение/.
         Ежедневно, в течение на три седмици тя се молила и пяла химните на благословената Майка, при което получила неопровержимо доказателство за нейното присъствие. „По средата на нощта аз се събудих от съня, в който красива, излъчваща светлина, ръка се протегна през облаците и посочи незабелязаният по- рано тумор, под моята лява гърда, в ребрената област.- разказва Маргарет.- Моите пръсти бяха директно върху мястото на тумора.” Хирургът установил, че там в действителност има уплътнение, което той незабавно премахнал. Макар че  туморът не бил злокачествен, тя все още имала клетки, които можели да се превърнат в ракови, ако не се премахнат. Маргарет чела молитви от ”Розарии на Новият Век”, пяла песни и химни на благословената Майка от албума "Санктисима". Тя вярва, че именно силата на нейната молитва е позволила на Майка Мария да й помогне.

/  Ще  споделя с вас и собственият си опит. Преди да преведа буклета знаех само, че Рафаил е Архангелът  на лечението. Веднъж имах силно главоболие, което упорито не минаваше. Реших и  просто се обърнах мислено към Рафаил и ангелите на изцелението, като ги помолих да облекчат болката. Тогава чух прекрасен, нежен глас, който ми каза ясно „ Ще ти помогнем.” Вярвам, че това беше Архангел Рафаил. До няколко минути главоболието ми  изчезна. Angel7Light /


image
 

” Ние идваме за да изцелим душата, умът и сърцето, знаейки, че след това идва изцелението на тялото.” Архангел Рафаил


Лечебни благословения от Царицата на Ангелите

image



         Мария, майката на Иисус е известна, като Царица на Ангелите. С нейното име са свързани хиляди чудотворни изцеления, състояли се в Лурд(Франция), Меджугорие (Балкански полуостров) и на други места, където се е явявала на хората. Много ученици в Самит Лайдхауз разказват за изцеления, идващи в резултат от техните молитви към Майка Мария, прочетени наред с” Розарии на Новия Век”, които Майка Мария продиктувала на Елизабет Клеър Профет през 1972 година.
          Розариите включват молитвата” Отче наш” и коригираната молитва „ Богородице  Дево, радвай се”, в която за всички нас се говори като за „ синове и дъщери на Бога”, а не като” грешници”.         В диктовките, дадени чрез Елизабет К. Профет, Мария е обяснила, че в молитвата „ Богородице Дево, радвай се” се почита не толкова майката на Иисус, а Бога, като майка. /По този начин този, който чете молитвата получава достъп до майчинските  енергии на Бога и тяхната мощ. Мария е казала, че милиони ангели  отговарят, когато четете „ Богородица”.
     Четете тази молитва три или повече пъти след вашата сърдечна молитва за изцеление или за каквито и да било духовни и физически дарове, за които молите.



**********************************************************************************
Богородице Дево, радвай се, благодатна Мария, Господ е с теб.
 Благословена си ти сред жените и благословен е плодът на твоята утроба, Иисус.
Пресвета Мария, Майко Божия,
Моли се за нас, синове и дъщери Божии,
сега и в часът на нашата победа
над греховете, болестите и смъртта.

     ************************************************************************************** 

 / Ако желаете да четете Розарии, линкът, даден по- долу води към сайта на Посланика на Владиците Татяна Микушина и дадените чрез нея молитви. Ще се опитам да намеря в интернет Розариите, дадени чрез Елизабет К. Профет, но не съм сигурна дали изобщо са преведени на български език. Ако някой открие нещо, моля да ми пише съобщение или да ми прати писмо на адрес: airanotak@abv.bg. Благодаря ви! Angel7Light/

sirius1-bg.net/sirius/index.php - линк към Розариите по диктовките, дадени чрез Т. Микушина


ПОВЕЛИ И МОЛИТВИ КЪМ АНГЕЛИТЕ НА ИЗЦЕЛЕНИЕТО

 image

Утвърждения за Христоединство*

 

ПРАВИЛА: произнасяйте тези утвърждения за собствено изцеление или на друг човек, нуждаещ се от лечение на тялото, умът, душата или  духът. Започнете с молитва към Рафаил и ангелите на изцелението, оказвайки името и състоянието на човека. / За целта можете да използвате дадения по- долу преамбюл./


Чете този преамбюл всеки път, преди да започнете молитвения си ритуал към ангелите.

/ Преамбюл- това е встъпително и обяснително изложение в документ, обясняващо неговата цел и същностна философия./


ПРЕАМБЮЛ:

        В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ аз призовавам седемте архангела и техните легиони на светлината, аз призовавам Възлюбеният Архангел .......................... и ангелите............................ . Аз ви моля............................................. .
        Аз моля,  моят призив да бъде  приумножен и  използван в помощ на всички души на планетата, които се нуждаят от това сега.
       
Благодаря ви и приемам това за изпълнено сега в пълна сила съгласно волята на Бога.


ВИЗУАЛИЗАЦИЯ: известно време, след като сте започнали да четете повелята, дадена по- долу, ще я научите наизуст и ще можете да повтаряте текста със затворени очи. Когато очите са затворени ще можете по- добре да визуализирате бяла и зелена лечебна светлина, обгръщаща човека и болния или повреден орган. Представяйте си как ангелите насочват светлината в тази област от тялото, която се нуждае от изцеление. После си представете как цялото тяло се пълни със интензивна бяла и зелена светлина и всяка клетка придобива цялост. Визуализирайте тяло, освободено от болезненото състояние.

 

*******************************************************************************
АЗ СЪМ Божието Съвършенство
на тялото, разума , душата.

АЗ СЪМ Божията посока
към здравето и изцелението
на атомите, клетките, електроните-

съставът на цялата ми форма.
Нека небесното съвършенство
да ме направи божествен сега!
Спиралите на Христоединството

се увиват около нас.

АЗ СЪМ Присъствието на Владиците,

„ Да бъде Светлина!”- е тяхната повеля.

 
ПОВТОРЕНИЕ: ежедневно 3, 9 или 36 пъти.

 **********************************************************************************

image
 


ПОСЕЩЕНИЕ НА АНГЕЛСКА ОБИТЕЛ

 image
Ангелите имат свои духовни домове, или обители в небесния свят, разположени над определени силови точки на Земята. Всяка обител е място, където ангелите се събират и обучават душите по време на нощният им сън.
     Изберете обител, която бихте искали да посетите на сън, като имате в предвид вида на духовната работа, която ще извършвате. Ето една примерна молитва, която можете да прочетете преди да легнете да спите. Поставете името на Архангела и неговата обител.

      В името на моето собствено Реално Аз, призовавам ангелите да отведат съзнанието на моята душа в ефирната обител.................................( на Архангел Рафаил и ангелите на изцелението) разположена......................(във Фатима, Португалия).
       Аз ви моля да ме изпълните и вдъхновите с Волята на Бога. И аз моля..................( Архангел Рафаил и ангелите на изцелението).....................( опишете какво желаете).

       Аз моля цялата информация, необходима за изпълнението на моя божествен план, да бъде предадена на моето външно, бодърстващо съзнание тогава, когато това е нужно. Благодаря ви и приемам това за изпълнено сега в пълна сила.

image

********************************************************************

        * Христоцельност- това е израз, съставен от думите Христос и цельност.
         цельност- цялостност, монолитност,(цельны) направен от едно парче, единен, не раздвоен, пълноценен

        Предвид значението на двете думи преведох изразът, като Христоединство, което ще рече: едно цяло с Бога.

  ********************************************************************************************************************************************









Тагове:   ангели,   angels,   изцеление,   рафаил,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 274998
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27