Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
23.12.2012 22:55 - Зимен Цикъл Диктовки на Възнесените Владици (2012г. - 2013 г.)- ЧАСТ 1- Учението се предава чрез Посланика Татяна Микушина
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3523 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 09.01.2013 13:57


 
Препоръка:

          Не е добре Диктовките да се четат в нехармонично състояние на съзнанието! Учителите са предупредили, че всяко послание съдържа вложена в него Божествена Енергия и, четейки го, ние поемаме тази енергия. Ако не сме хармонизирани по време на този процес рискуваме да си създадем Карма, изкривявайки  Божествената Енергия.                     Препоръчвам на всички, преди да започнат четенето да изчистят отрицателните мисли, чувства и състояния, както съветват Учителите. Можете да използвате хармонична музика за настрой, да медитирате известно време или друг начин, който е добър за вас. 
          Под всяка диктовка е даден аудиозаписът й, който включва музика и картини за настрой и текстът на Диктовката, който се чете от Посланика Татяна Микушина.

За повече информация посетете сайтовете на Сириус:

www.sirius-ru.net ,  www.sirius1-bg.net



Сега настъпи вашето време да действат
Санат Кумара, 21 декември 2012 г.

image

       АЗ СЪМ Санат Кумара. Аз дойдох отново. Ние идваме при вас – тези, които сега се намирате във въплъщение, за да ви окажем помощта, която е възможно и необходимо да се окаже.
       Всеки път преди да дойда и да открия новата Божествена милост за предаване на нашите Послания от ефирните октави във вашия плътен свят, аз дълго медитирам и внимателно подбирам онези слова, които в дадения момент могат да окажат максимална помощ и подкрепа. Аз зная, че много от вас чакат тази огромна милост и често посещават нашето място в интернет, за да се убедят, че Бог и Владиците не са ги изоставили.
      Да, възлюбени, колкото по-трудно става във физическия свят за светлоносците, нашите ученици, с толкова по-голямо желание и готовност идвам, за да протегна ръката си за помощ на онези, които жадуват за освобождение, онези, които с цялото си същество са готови за възприемането на нашите енергии на обновлението, които ние неуморно изпращаме във вашия свят, в това число и чрез нашите Послания.
     Аз зная, че много от вас с нетърпение очакваха моето днешно Послание. И причините за това са много. И главната причина е, че за светоносците става все по-трудно и по-трудно да съхраняват баланса на физическия план на планетата. И това действително е така.
      Позволете ми да ви напомня за онези мигове преди вашето въплъщение, когато получавахте препоръки и наставления.
      Вие трябва да си спомните за мисията си.
      Вие трябва да си спомните това сега.
      Всеки път, когато всякакви тягостни енергии от света се опитват да завладеят вашето същество, трябва да си спомните, че задължението ви е да не се поддавате на тези енергии. Всички негативни енергии от миналото, които се намират във вашия свят и ви ограждат с плътен пръстен, трябва да бъдат преодоляни от вас с помощта на вашите вътрешни усилия.
        Именно сега настъпи вашето време да действате. Вътрешните ви достижения, които се проявяват като огън в сърцето ви, като сияние на аурата ви, като нимб около главата ви, трябва да бъдат използвани от вас сега. Всяко негативно качество, което изплува от вас или идва при вас от окръжаващото пространство, изисква вашата незабавна работа по неутрализиране на негативното.
        Това е вътрешна работа върху плана на мислите, върху емоционалния, астралния план. Това е работа на скритите ви духовни мускули, които трябваше да развиете в продължение на всичките тези години, когато четяхте нашите Послания.
        Именно сега трябва да се трудите. Защото от ефективността на работата, която извършвате сега за преодоляване на всякакви негативни състояния, зависи бъдещето на планетата Земя.
        Ако успеете да се справите с всичко негативно, което витае около вас и ако преодолеете всяко негативно състояние на съзнанието си, то това ще бъде залог, че на физическия план няма да се стовари поредното стихийно бедствие, екологична катастрофа или социален взрив.
      Фината работа за преобразуване на вашето съзнание и подсъзнание е способна да предотврати всякакво стихийно бедствие.
       И когато Възнесените Същества се убедят, че има достатъчно количество въплътени индивиди, които са способни да контролират пространството около себе си, да управляват енергиите в материята, тогава ще бъдат открити нови Божествени милости за планетата Земя.
       Сега настъпи времето за вашата основна работа, заради която дойдохте в това въплъщение. Необходимо е балансът на енергиите да се удържа с помощта на вашите вътрешни достижения.
      Вашето его ще се старае да ви насочи по грешен път, обвинявайки другите хора, обвинявайки вашите правителства, органите на властта. Винаги има сили, които се опитват да използват всякакви негативни енергии, за да разклащат още по-силно лодката. 
        Основно положение на нашето Учение, което ние неуморно даваме в продължение на цялата история на развитие на човечеството е, че всичко, което ви се случва, е именно защото някога самите вие сте създали причината за това.
       И понеже светът става все по-фин, пред вас се открива възможността да се справите с всякакви негативни енергии на плана на мислите и чувствата още преди тези енергии да се проявят на физическия план във вид на урагани и катаклизми.
      Дават ви се огромни възможности за преобразуване на физическия план чрез промяна на вашето съзнание.
       Един човек, достигнал съзнанието на Христос, е способен да балансира кармата на много хора, с които той е свързан кармично и с които живее в непосредствена близост. Тази е причината, поради която хората винаги са се отнасяли с благоговение, когато някой свят човек се засели в мястото, където живеят.
       Те още с майчиното мляко са поемали знанието за това, че светецът, заселил се в техните места се явява гарант, че нищо няма да се случи с тяхната земя, с тяхната реколта. И че потомците им ще бъдат здрави и щастливи.
       Във вашето време не е така. Светът е забравил древното знание. И мнозина, които се представят за светци, не са никакви светци, а тези, които са святи, предизвикват раздразнение и неприемане.
       Вашата основна задача като светоносци е да прокарвате в света правилните ориентири. За тази цел е необходимо да се опирате на вътрешното знание, което идва от вашите сърца. За осъществяване на вътрешна връзка със съкровения човек във вашето сърце, е необходима постоянната ви, всекидневна работа над себе си, над своето съзнание.
  Има закон за десятъка, който гласи, че една десета част от всичко трябва да се дава на Бога. Също така една десета част от вашето време трябва да бъде отдадена на духовни практики и богоугодни дела.
       Сред суетата на деня не забравяйте за Бога. Никакви житейски бури и неудачи няма да бъдат страшни за вас, ако сте способни в самия разгар на деня, когато делничните енергии през глава ви връхлитат, да запазите макар и в дъното на своето съзнание мисълта за Бога.
       Съхранявайте чистотата на своето сърце винаги, в каквито и житейски ситуации да се намирате. Това ще ви помогне да запазите правилната посока в живота и винаги да вървите по горния Път, предназначен за вас от Бога!

 АЗ СЪМ Санат Кумара.Ом.
                                                       
**********************************************************************************
 Аудиозапис на диктовката: youtu.be/gRylJUby3E0

**********************************************************************************
                                                                                         


Аз дойдох да ви дам Учение за Бога
Господ Шива, 22 декември 2012 г.


image

АЗ СЪМ Шива!!!
АЗ дойдох!
АЗ дойдох както винаги мощно и в цялата си пълнота!
Шива АЗ СЪМ!
       Днес трябва да ви разкажа за Истината, която засега не се вмества във вашето съзнание, но ако медитирате дълго и упорито върху тази Истина, постепенно сами ще станете Нейно проявление.
        АЗ дойдох да ви дам Учение за Бога. Защото в този свят и във всички други светове няма нищо друго, освен Бог. И състоянието на вашето съзнание в сегашния момент, е единственото нещо, което ви отделя от Бога и от Божествената Истина.
Ако всеки ден медитирате върху Бога и Божествената Истина, вие ще можете все по-пълно и по-пълно да изразявате тази Истина във вашия свят.
Задачата на вашето въплъщение, е да дадете възможност на Божествената Истина да се проявява чрез вас, чрез цялото ви същество!
Как да направите това? Как да изпълните задачата на вашето въплъщение?

Разбира се, на мнозина от вас моите слова изглеждат странни и без смисъл. Обаче ако това е така, то вашето съзнание е просто надеждно блокирано за Божествената Истина. И вие трябва незабавно да започнете да предприемате стъпки, за да си върнете правилното състояние на съзнанието и правилните ориентири в живота.
         Представете си човек, който се е заблудил в гората. Обикновеният свят е останал далеч зад него. Наоколо реалността е съвсем друга: дебрите на гората, непроходим храсталак, високи дървета. Не се вижда нито слънцето, нито хоризонта. Цари полумрак и във въздуха се носи миризма на влага и на застояло. Нито подухва ветрец, нито се вижда лъч светлина.
         Състоянието на вашето съзнание сега напомня състоянието на съзнанието на човек, заблудил се в гората. По същия начин вие сте се потопили в дебрите на илюзията и не знаете накъде да вървите. Струва ви се, че сте попаднали на някаква пътечка, която, надявате се, ще ви изведе от храсталака. Случаят е подобен на това, как се хващате за първото попаднало ви учение или вяра. Вие чувате познатите слова за Бога. И това откликва дълбоко във вашето същество. Но след известно време разбирате, че сте сгрешили. Пътечката се е оказала поредната илюзия на вашето съзнание.
        Вие отново изпадате в отчаяние. Молите Бога да ви открие Пътя. Струва ви се, че всичко вече е безнадеждно. Нямате сили да преодолеете страха и сумрака на своето човешко съзнание, и дебрите от всичко, което ви окръжава. Илюзията завладява изцяло вашето съзнание. Струва ви се, че нищо не може да промени начина ви на живот. Всичко ви изглежда сиво и невзрачно. Дивашките вопли на градските джунгли, скърцането на спирачки, страхове и шум.
         „Докога, Господи!” – вика душата ви: „Може ли това още да се търпи?”
        И когато ви се струва, че вече нищо в този свят не ви е мило, когато всичко наоколо изглежда враждебно и недружелюбно, трябва да ви се открие Пътя и да се покаже Божествената Истина. Не някъде извън вас, извън вашето същество. Истината ви се открива отвътре. И това наистина е като избухване на свръхнова звезда.
        Това е преход към ново ниво на съзнанието.
        Това е озарение!
        Това е радост!
        Това е щастие!
        Това е блаженство!
        Колко от вас вече са преживяли това състояние?
        Колко от вас се намират в очакване на това състояние?
        Аз зная, и вие трябва да знаете, че след първите проблясъци на озарението следват години на изпитания. Вие ще се опитвате да си върнете преживяното състояние на блаженство. Ще се стремите да го получите отново. Понякога се случва така, че до края на текущото въплъщение вие повече няма да можете да се върнете към това състояние на свобода от съня в илюзията.
       Обаче трябва да ви кажа, че състоянието на екстаз и блаженство не е това, към което следва да се стремите. Вие трябва да намерите вътре в себе си стабилно състояние на вътрешна увереност, достойнство, благородство, хармония и тишина.
     Това е истинското състояние, което ще ви помогне да се справите с всякакви трудности и изпитания. Трябва да се стремите да намерите вътре в себе си тази точка на баланс, тази опорна точка. Това е много важно. Защото ако направите това, ако намерите опорната точка вътре във вас, винаги ще бъдете спокойни, дори тогава, когато целият свят бушува.
     Тази опорна точка е връзката с вашата истинска същност, с Божествената ви същност, с Бога вътре във вас.
     Когато постигнете това състояние на равновесие и покой, ще удържите огромна победа! Може да губите това състояние за малко, може все повече и повече да се потапяте в илюзията, но вече ще знаете към какво трябва да се стремите.
     Това е като компас, който ще ви насочва, когато се заблудите в гората. Ако се придържате към една и съща посока на движението, рано или късно ще се измъкнете от дебрите и вашето лутане в полумрака на илюзията ще свърши.
      Забележете, че усилията ви за придвижване към реалността трябва да бъдат постоянни. Вие не можете един ден да се стремите и да вървите по Пътя, а на следващия ден да си дадете почивка.
     Ако не прилагате постоянно усилия, за да излезете от гората, в която сте се заблудили, рискувате изобщо да не излезете оттам. Хищните зверове само това и чакат – да се отпуснете и да легнете да спите.
      Така и в света, в който живеете, ако спрете да полагате всекидневни усилия, хищните зверове на вашите ненаситни желания започват да настъпват и ще е добре, ако се съвземете и си спомните, че е необходимо да продължите движението.
       Всички знаци по вашия Път са известни.
       Всички опасности са обозначени.
       Необходимо е само сами да намерите в себе си сили и да започнете движението. 
       Разберете, че във вашия свят не всичко е идеално. По-точно, всичко е много далече от идеала. Затова основното и главното ще бъде вашият стремеж да се научите да различавате, да получите Божествено виждане.
       Ако избирате и подбирате внимателно от всичко, което ви заобикаля в света, ако се грижите за качеството и вибрациите на вещите около вас, храната, която употребявате, хората с които общувате, книгите, които четете, музиката, която слушате, тогава след време пространството, което сте създали около себе си ще започне да ви помага и да ви подкрепя в моментите, когато губите вътрешните ориентири.
       Всичко в живота ви има значение.
       Към всичко трябва да се подхожда много внимателно.
       И понякога един предмет, върху който ще спрете поглед в трудна минута, е достатъчен, за да се променят вашите вибрации и да влезете в зоната на високите, Божествените вибрации.
       Сега настъпи времето, когато от всеки ваш избор, от всяка ваша крачка, от всяка ваша мисъл, зависят много неща.
       Обстоятелствата на планетата се промениха.
       Необходимо е да бъдете много внимателни.

  АЗ СЪМ Шива




**********************************************************************************
Аудиозапис на диктовката:  youtu.be/mswaPWpbAr0
**********************************************************************************

Вашата основна задача е да повишавате съзнанието на хората на планетата Земя.

Елохим Мир, 23 декември 2012 г.

image


         АЗ СЪМ Елохим Мир, дошъл при вас, живеещите сега на планетата Земя, с дълбок поклон затова, че намерихте в себе си сили и мъжество да се въплътите в това преходно време.
           Много от нас с надежда и трепет устремяват погледи към тези от вас, които не забравихте за своето служение и за клетвата, която дадохте преди да се въплътите.
           Вашата основна задача е да повишавате съзнанието на хората на планетата Земя. И тази задача сега става най-важна. Защото бъдещето зависи от това, доколко ще успеете да изпълните тази задача. Най-малко бих искал да изпитвате страх пред бъдещето. При всички случаи Възнесените Същества остават с вас и са готови в трудна минута да ви протегнат ръка за помощ. Така и аз дойдох днес, за да прокарам енергиите на мира във вашия свят.
         Тази нощ моите мощни енергии пробиха тежката като олово броня на неразбирането, омразата и враждата, обхванала планетата с плътен пръстен. Моите енергии възродиха в душите на много от вас стремежа към мир и спокойствие.
         Всеки, който в това време може да запазва в себе си баланса на енергиите, да запазва вътрешен покой и хармония, ще бъде гарант за устойчивото развитие на цялото човечество.
         Затова не спирайте да мислите за мира, да излъчвате във външния свят хармония и да прокарвате моите енергии на мира във вашия свят.
         Сега бих искал да се спра на въпроса как всеки от вас може и е способен да балансира ситуацията на планетата Земя. Няма да скрия, че има моменти, когато е много трудно да се удържи баланса. И понякога един човек, който се намира в самия водовъртеж на живота и в неблагоприятни за него обстоятелства, с цената на неимоверни усилия, все пак успява да запази вътрешния баланс и да изпрати на света любов от своето сърце, е способен да предотврати началото на поредната война или социален взрив.
         Така се случваше много пъти през тази година. Всеки път, когато противоположните сили разклащаха лодката и нова война или ново кръвопролитие изглеждаха неизбежни, се намираше човек, който със своето вътрешно състояние, с помощта на своите вътрешни постижения и искрена молитва умиротворяваше негативната стихия.
         Запазването на баланса става по-лесно, ако човечеството като цяло се намира в по-възвишено състояние на съзнанието. Нивото на съзнанието е това, което определя външните обстоятелства и ръководи проявлението на външните сили и създава обстоятелствата във физическия свят.
         Затова всеки път, преди да вложите своята енергия в някаква дейност, създаваща дисбаланс в стихиите – спрете за минута и се замислете. Вие или ще насочвате вашата Божествена енергия към разрушение, към негативизъм, към създаване на дисбаланс, или ще предпочетете да запазите вътрешна хармония и покой.
         Понякога негативните енергии завладяват света и слепият поток на стихията води много животопотоци по опасен път. Всички войни от миналото, през 20-ти век, и много събития вече от съвременната история са пример за това, как една некачествена мисъл може да завладее съзнанието на определена критична маса от населението на някоя страна. И след това хората вече не владеят ситуацията, а стават заложници на негативните енергии. Милионите човешки жертви са следствие от една некачествена мисъл, зародила се в нечие съзнание.
         Но точно по същия начин и една блага мисъл, ако завладее съзнанието на масите, е способна да промени хода на историята и да насочи човечеството по по-лекия Път.
         Възнесените Същества подготвят на финия план образци на светлото бъдеще. Тези образци са готови да бъдат проявени и се търсят души, които са способни да прокарат тези образци в живота.
         Но за да постигнете съзвучие с нашите вибрации и да станете способни да прокарвате в света светлите енергии, трябва да бъдете в хармония с Висшите светове.
        Обаче в предсмъртния си бяс илюзорните сили се стремят да завладеят и да отклонят душите от Пътя чрез неправилни образци и проявления.
        Вие трябва добре да осъзнавате, че във вашия свят действат силите на доброто и силите на злото. И вие сами избирате на чия страна да застанете. Необходимо е осъзнато да преценявате всяка проява във вашия свят – какви сили стоят зад тази проява? Като поддържате със своите мисли, емоции и действия погрешните, небожествените образци, вие заставате в опозиция на еволюционния път на развитие. Вие поддържате силите на илюзията. В съзнанието си се плъзгате към по-ниско ниво.
        И обратно, когато позволявате на Божествените проявления да действат чрез вас, когато повишавате своето съзнание и съзнанието на хората около вас, вие се движите в правилната посока и съхранявате равновесието за множество въплътени индивиди.
       Аз съм длъжен да ви кажа, че всеки такъв генератор на Доброто и Светлината е способен да неутрализира цели пълчища от силите на смъртта и ада.
       И аз от цялото си сърце ви пожелавам винаги да заставате единствено на страната на светлите сили. И ние заедно ще предотвратим всякакви войни, всяка агресия, всяка омраза и неприязън.
       Повярвайте ми, единствено нивото на вашето съзнание не дава възможност да се премине към следващото ниво на еволюцията. И вие сами сте отговорни за това, накъде насочвате вашата енергия. Винаги, в 100 процента от случаите, единствено вие самите сте отговорни за изразходването на енергията, която тече постоянно през вашето същество, през вашите фини тела и чакри. Единствено вие самите носите отговорност за изразходването на вашата Божествена енергия. И няма нито един човек или същество във вселената, които да решават вместо вас.
       Вие винаги имате възможност да спрете и да се замислите – действате ли в съответствие с Бога, или действате против Бога.
       Аз много добре разбирам, че в създалите се във вашия свят обстоятелства понякога е много трудно да се направи избор и да се оцени ситуацията. Затова по-често в живота си призовавайте Бога и Възнесените Същества, молете за тяхното Божествено наставление и Божествено ръководство и ще ги получите винаги.
       
Аз бях с вас в този ден. АЗ СЪМ Елохим Мир.



**********************************************************************************
Аудиозапис на диктовката : youtu.be/69VwN5fMRBc
**********************************************************************************


Ще влезем достойно в Новата Епоха!
Сен Жермен, 24 декември 2012 г.

image
АЗ СЪМ Сен Жермен!
АЗ СЪМ отново дойдох при вас, дами и господа!
      Целта на моето днешно идване е да утвърдя нашите съвместни постижения!
      Да, възлюбени, като Йерарх на Новата Епоха аз с удовлетворение констатирам факта, че успяхме със съвместни усилия да преместим цялата грамада на физическия свят в точката, от която е невъзможно връщането към енергиите на миналото!
      Това стана буквално преди няколко дни. 
      По времето, когато човечеството очакваше поредния край на света, ние извършихме огромна работа по прехода към по-високо ниво на енергиите на физическата октава на планетата Земя.  
       И сега е невъзможно да не се забележи как промените във физическия план се проявяват все по-явно и по-явно.
       Точката на необратимост е премината!
       Какво означава това за човечеството? Това означава, възлюбени, че не ви застрашава връщане към енергиите, които се изчерпаха по време на предходната епоха.
       Вече не ви заплашва онзи кошмар, който преживя човечеството за изминалите 2000 години.
       Новата Епоха встъпи в своите права!
       И аз, като неин Йерарх, искам да ви уверя, че човечеството като цяло е готово да осъществи прехода в Новата Епоха чрез промяна на своето съзнание.
       Вие недоумявате, защото изглежда, че нищо не се е случило и наоколо всичко е както преди. Това не е така, възлюбени. И смея да ви уверя - а и вие, много от вас, и сами вече разбрахте, - че се извърши глобална промяна на енергиите на планетата Земя.
       Разбира се, някои от вас не са готови да приемат новите енергии. Мнозина се опитват да се върнат в миналото, където им беше уютно и комфортно.
      Но, възлюбени, толкова ли ви беше добре? И не е ли вашата носталгия по миналото просто страх от бъдещето?
     Смелостта е качеството, което ви е необходимо!
     Радостта трябва да бъде винаги с вас!
     Вашето същество трябва да бъде отворено за промените. Нима не ви е интересно да разберете какво ви е приготвила Новата Епоха?
     В Новата Епоха няма да има място за такива егоистични прояви като нетърпимостта, порока, омразата, неприязънта.
     За Новата Епоха ще бъдат характерни толерантността, свободата и независимостта. Независимостта от външните обстоятелства. 
     Вие ще можете по-свободно и решително да проявявате своята Божествена природа. Но всичко, което противоречи на Божествения Закон, ще среща по своя път все по-големи и по-големи трудности.
     И ако сте привързани към миналото, ако сте свикнали да живеете в страх, ще ви се наложи да се разделите с вашите навици. Незабавно!
     Сега ви предстои решително да се замислите над въпроса, какво във вас не съответства на изискванията на времето.
     Егоизмът във всичките му проявления ще бъде пометен от колективизма, от колективната отговорност за съдбата на света и родната планета.
     Страхът, в каквото и да се изразява той, е необходимо да бъде заменен с увереност в утрешния ден и свобода от външните обстоятелства.
     Какво може да застане на пътя ви, когато неразделно сте свързани с Бога и Владиците, когато Божественият Закон ръководи живота ви?
     Вие с лекота ще преодолеете всякакви трудности и всякакви препятствия. И онези динозаври от вчерашния начин на живот, които се опитват да се вкопчат в миналото, ще бъдат принудени да напуснат световната сцена. Нови хора, чийто мироглед съответства на Новата епоха, ще дойдат на смяна на старото поколение ръководители. И в управлението на света много скоро ще се случат онези промени и размествания, които ще дадат възможност да се прокарат Божествените принципи на ръководство в управлението на все повече и повече страни.
      Вие знаете, че по време на моето последно въплъщение като граф Сен Жермен аз се специализирах точно в това, да регулирам по оптимален начин политическата ситуация в света и специално в Европа.
      Като че ли моите усилия не донесоха голяма полза, но Възнесените Същества придобиха огромен опит, с помощта на който са готови да извършат сегашните промени. Няма да ви бъдат дадени всички тънкости на извършващите се промени. Само с всяка изминала година ще усещате все по-голямо и по-голямо проникване на Божествените принципи в живота си и в живота на цялата планета.
       Разбира се, старото ще се съпротивлява. Но тези жалки напъни вече не са страшни за основната част на човешкото общество, която все по-уверено и по-уверено ще гледа в утрешния ден!
      Жалко, че нашите наставления и ръководство не са достъпни за по-голямата част от населението на планетата Земя. Обаче за Новата Епоха ще бъде характерно мигновеното разпространяване на всичко позитивно, което ще се случва в най-различни кътчета на земното кълбо, в умовете на най-добрите представители на човечеството.
      Всичко напредничаво ще се разпространява веднага по цялата територия на земното кълбо не само благодарение на интернет.
      Нещо подобно на интернет, само че на финия план на планетата Земя, започва да действа сега!
      Това е глобална мрежа за позитивно мислене. Това е глобална мрежа, в която само Божествените принципи и методи ще се разпространяват със скоростта на светлината по цялото земно кълбо.
      Вие можете да се включите към тази глобална мрежа незабавно. Сега ще ви дам достъпа до нея.
      Думата за вход в мрежата е: Нова Епоха
      Паролата за включване е: Ново Съзнание.
      Веднага щом попълните вътре в своето същество необходимите данни за вход в глобалната мрежа, ще можете да се възползвате от всички нейни предимства.
      Вашето съзнание, вашето Божествено съзнание, на фино ниво ще влезе във взаимодействие със също такива съзнания, устремени към Бога и предани на Владиците. И преумножено на броя на участниците в тази нова глобална мрежа, новото съзнание все по-успешно и по-успешно ще започне своето разпространение по планетата Земя.
       Аз съм с вас!
      Ние сме заедно!
      Ще влезем достойно в Новата Епоха!

      Напред!

АЗ СЪМ Сен Жермен!



**********************************************************************************
Аудиозапис на диктовката : youtu.be/tamAFORQ61g
**********************************************************************************



Пояснения към ситуацията на планетата
Господ Сурия, 25 декември 2012 г.

image




АЗ СЪМ Сурия, отново дошъл при вас в този ден.
      Аз дойдох отдалече, от далечните простори на вселената. И беше необходимо определено време, за да се адаптирам и настроя към вибрациите на планетата Земя.
      Много неща се промениха на планетата от времето на моето последно Послание и аз трябва с удоволствие да констатирам факта, че се извършиха неизбежните промени към по-добро. За мнозина от вас тези мои слова изглеждат най-малкото странни, защото вие не чувствате, че около вас е станало по-леко. Напротив, изглежда, че здрачът продължава да се сгъстява и ситуацията се усложнява.
     Струва ви се, че няма изход и недоумявате защо Възнесените Същества ликуват.
     Трябва да заявя, че вашето и нашето разбиране на ситуацията се различават. Вие възприемате света чрез житейския си опит и чрез своите физически сетива. И ви се струва, че ситуацията се нагнетява и се влошава повече.
     От наша гледна точка, напротив, всичко се подобрява.
     Целият въпрос е в разликата на вибрациите. Когато вибрациите на физическия план се повишават, вие може да възприемате това като влошаване, може да чувствате различни физически неразположения и тягостни състояния на съзнанието си, да ви обхващат негативни мисли и чувства.
     Възлюбени, това е естествено. Винаги, когато човечеството е преминавало на друго ниво на съзнанието, отначало е изглеждало, че всичко наоколо се влошава. Това е така, защото вашите вибрации не съответстват на онова ниво на съзнанието, което сега идва на планетата.
     Точно затова вие имате чувството, че всичко става по-зле. В същото време, от наша гледна точка, най-накрая успяхме да постигнем необратими изменения и устойчиви темпове на повишаването на вибрационния фон на планетата Земя.
     Сега е въпрос на време колко бързо човечеството ще успее да се освободи от остарелите си болежки и стереотипи на поведение.
      Индивидите, които вътре в себе си са ориентирани към Висшата реалност, които с цялото си същество възприеха нашето Учение и с трепет очакват всяко ново Послание от нашия свят, за тях тягостното усещане от окръжаващия свят много скоро ще се смени с усещане за лекота и подем. Техните чувствителни натури просто улавят вибрациите от околното пространство и тези вибрации дотолкова не съответстват на техните собствени вибрации, че предизвикват у тях различни неразположения и душевна тъга. Това по-скоро е състрадание към света и приемане върху себе си на част от бремето на световната карма, отколкото негативно състояние на вашето съзнание.
      Другите индивиди, които за съжаление съставляват по-голямата част от човечеството на Земята, както и преди са ориентирани към старите ценности и съзнанието им засега не е готово да приеме Бога. Именно затова тези хора не се чувстват в свои води. И се стараят с помощта на изпитани методи отново да занижат своите вибрации и да попаднат на естественото за тях вибрационно ниво. Но това вече е невъзможно, тъй като вибрационният фон на планетата се е повишил.
     Вие не може да не следвате курса на кораба, на който се намирате. Вие плaвате към бъдещето на кораб, който се нарича планета Земя. И колкото и да сте възмутени от новия курс, към който се насочва вашата планета, ще ви се наложи да се примирите с него. Защото този курс е начертан за човечеството на Земята по волята на Твореца на тази Вселена.
      Ако все пак не искате да следвате този курс, остава ви един изход – да скочите зад борда и да останете зад борда на човешката история, да попълните сметището на неуспешните цивилизации от миналото.
      Разбира се, на всеки ще бъде отредено още малко време от космическата възможност. Космическите същества ще работят много внимателно с вашата душа и ще се опитат да ви дадат всички необходими наставления и обучение.
     Обаче ако някои от вас все пак предпочетат да следват своя курс, след определено време ние ще ви оставим на мира и ще позволим на закона за Кармата да завърши своята работа по възстановяване на космическата законност.
     Космическото милосърдие е безкрайно, но не е безгранично. Ние можем да направим за вашите души дори невъзможното, но само ако следвате Закона на тази Вселена.
     Ако все пак упорито продължавате да следвате своя курс, ще ви се наложи да се разделите с надеждата за помощ и подкрепа от нас.
     Няма да изразходваме повече нито един ерг космическа енергия, за да подкрепяме това, което доброволно се е подчинило на силите на смъртта и ада.
     Затова изглежда толкова неугледна и неуютна планетата сега. Защото по времето на преход, когато Светлината още повече се е премесила с мрака, е много трудно да се живее. И затова ние идваме и даваме своите пояснения за ситуацията на планетата. Ако знаете какво се случва, ще можете да действате с по-голяма сигурност и разбиране.
     Ние ви въоръжаваме със знание за протичащите процеси. И тези знания, и нашата ръка за помощ, протегната между световете, ще окажат неоценима помощ на душите на онези хора, които са в съзвучие с еволюцията.
     Ако пък отдръпвате ръката си, не искате да хванете протегната ви ръка за помощ, ние ще се опитваме да идваме отново и отново и да даваме нашето Учение дотогава, докато прозорецът на Божествената възможност не се затвори.
     Кога ще стане това, аз няма да ви кажа. Но вие трябва постоянно да осъзнавате, че Божествената възможност може да бъде прекратена всеки момент и да използвате всеки миг от пребиваването си на Земята за благото на вашата душа.
     Аз много се надявам, че моето днешно Послание ще ви послужи за верен ориентир във все още бушуващото море на живота на планетата Земя.
     И ние заедно ще можем да преживеем това преходно време и да дочакаме радостните времена, когато ще стихнат всички бури и урагани и ласкавото слънце ще се покаже иззад облаците.
     Аз искам вие постоянно да поддържате в себе си положителна нагласа. Не позволявайте на нищо, което ще се случва във вашия свят, да ви изведе от състоянието на равновесие и вътрешен покой.
    По такъв начин ще окажете неоценима помощ не само на своята душа, но и на много еволюции на планетата Земя.

АЗ СЪМ Сурия.



**********************************************************************************
Аудиозапис на диктовката : youtu.be/SyfxV3KyO3A
**********************************************************************************


Във вас е скрит огромен потенциал за самонастройка към Висшите светове

Будда Вайрочана, 26 декември 2012 г.

image



     АЗ СЪМ Вайрочана.
     АЗ СЪМ искам днес да дам своето Послание на онези, които са готови да ме изслушат и да приемат моето Учение.
     Не бързайте да започнете четенето на моето Послание. Първо се съсредоточете върху сърцето си, върху своите усещания. И ако се намирате под влиянието на суетата на света, на суетни мисли и всякакви небалансирани проявления на света, отложете четенето на Посланието ми. То няма да ви донесе полза.
     Нашите вибрации трябва да се изравнят, да влязат в съзвучие. Само в такъв случай ще можете да възприемете моето Послание и неговият нектар ще проникне в най-съкровените кътчета на душата ви и ще ви донесе с нищо несравнимо блаженство.
     Нашите Послания проникват във вашето същество и оказват фино въздействие на енергийната ви система. Може да ви се струва, че нищо не се случва, а може, обратно, да усещате енергия, проникваща във вашето същество. И в единия, и в другия случай ползата за вашите души ще бъде огромна. Защото взаимодействието между нашите светове протича вътре във вашето същество, когато сте в резонанс с честотата на Висшите светове и сте готови за възприемане на енергията на Тези светове.
    Сега, след като подготвих съзнанието ви, аз съм готов да започна.
    Вие знаете, че не сте само физическо същество, състоящо се от мускули и кости. Вие сте фино организирано енергийно същество. И докато не забелязвате вашата фина природа, тя може да не се проявява. Но в живота на всяко живо същество настъпват моменти, когато то е готово да възприеме фините светове. Явлението е подобно на това, сякаш вашата енергийна система разцъфтява. Всичките ви чакри се отварят и приличат на чудесни цветя, оцветени в най-нежни нюанси, с много фини и подредени по определен начин венчелистчета. Вашите чакри представляват много фино настроен механизъм, способен да взаимодейства с Висшите светове. Това са тези антени и локатори, които ви дават възможност да прониквате със съзнанието си във Висшите светове.
    И когато вашата енергийна система е настроена, вие получавате възможност за безпрепятствено общуване с по-фините светове и системите от светове.
    За съжаление, когато наблюдавам човечеството от нивото на моето битие, много рядко виждам разцъфналите цветовете на вашите чакри, които говорят за вашето духовно ниво и способността да възприемате Висшите светове. Като правило, човешките индивиди имат разкрити само една, две или три долни чакри. А някои индивиди са се оставили да бъдат разкъсвани от своите желания и страсти и техните светилници, чакрите, са угаснали и представляват черни дупки в пространството, където тече енергията на техните ненаситни желания.
    Страшно е да се гледа какво са направили някои хора със себе си. Вместо да се проявяват като Божествени същества, те са станали консуматори на Божествена енергия.
    Целият въпрос на вашето по-нататъшно еволюционно развитие се състои в това доколко ще успеете да разкриете вашите енергийни центрове, чакрите си. При това не само долните чакри, но и цялата енергийна система на вашето същество. Колкото по-балансирани са чакрите ви, толкова повече се доближавате до идеала за Божествен човек.
    Mного от вас се занимават с различни духовни практики. Обаче понякога вашите занимания са просто безсмислени, понякога – безполезни, а в някои случаи носят вреда на душата ви и на вашето развитие.
    Как да определите необходима ли ви е дадена практика, или не? Как да намерите точно това, което е необходимо на душата ви в дадения момент?
    Разбира се, ако изнасях лекция на ученици от Изтока, аз бих ги посъветвал да се обърнат към Учител, предан на една или друга древна традиция. За хилядолетия практиката на много духовни традиции потвърди правото си да бъде преподавана и даде своите плодове под формата на духовни постижения на учениците, следващи тези традиции.
    Какво да прави западното човечество, което е изгубило истинските традиции, а онези шарлатани, които идват за да обучават, сами не владеят достатъчно духовните традиции и объркват онези, които се опитват да ги следват?
    Все пак във вашия свят има зрънца от древното знание, има традиции и практики, които не са разпилели Знанията на Великите Учители от миналите епохи.
    Именно тогава, преди много хилядолетия, мъдреците били способни да възприемат истинските методики и знания за енергийната система на човека. Това са били малкото останали древни мъдреци и йоги, които пазели Знанието. Задача и цел на въплъщението на много Духовни Учители било да дадат на човечеството разбиране за фината енергийна структура на човека. Защото се предполагало, че по времето на Кали-Юга човечеството ще изгуби основните знания от миналото. Така и станало. Човечеството изгубило най-важните знания. И само искрици от старото знание проблясват тук и там на планетата, като постижения на учениците от древните школи.
      Нивото на вашето съзнание не ви позволява дори да се докоснете до древните истини. Но в една или друга степен ние ви даваме необходимите ключове в нашите Послания, които при внимателно разглеждане могат да отворят съзнанието и дремещите ви способности, и да покажат вярната насока на духовните ви търсения.
     Ние започваме от малкото. От правилните образци, с които трябва постоянно да бъдете обградени. Всеки предмет или образ, който попада в полезрението ви, оказва влияние на цялата ви енергийна система. И ако постоянно гледате реклама, пропагандираща погрешни образци, това принуждава енергийната ви система да се съсредоточава в долните чакри и не позволява на Свещения Огън да се издигне във висшите чакри на вашето същество. Вие сами доброволно блокирате потока на висшите енергии през гръбначния си стълб.
     Некачествената музика, месната храна, наркотиците, алкохолът, цигарите, порнографията ви теглят към низките енергийни нива и не позволяват на душата ви да се развива.
     Откажете се от погрешните образци и прояви и вашето Висше Аз ще може да ви изведе на правилния Път. Вие ще придобиете способност да различавате и вече няма да приличате на слепи котета, които се бутат ту в едно, ту в друго духовно направление.
     Целият Път се намира вътре във вас. И вашата енергийна система, когато се освободи от образците на масовото съзнание, ще бъде в състояние да ви настрои. Във вас е скрит огромен потенциал за самонастройка към Висшите светове.
     И ако успеете да се освободите от оковите на масовото съзнание, от погрешните образци около вас, за броени години вие ще придобиете духовни дарове, включително и дара за различаване.
     Масовото съзнание и структурите, които стоят зад него, са олицетворение на силите на злото. И на следващия етап човечеството е призвано да се освободи от всичко онова, което не позволява на енергията Кундалини да се издигне нагоре по гръбначния стълб.
     Майката на Света сега е скрита под покрова на илюзията, но следващата епоха ще покаже Нейното лице. И след това нищо няма да може да спре хода на човечеството към времето на Златния Век.
     Днешната беседа съдържа много скрити ключове. Аз се докоснах до вашето спящо съзнание с грижливата си бащинска ръка. И аз търпеливо чакам кога най-добрите представители на човечеството ще се събудят от сладкия сън и ще се устремят към слънцето на Божественото знание.

АЗ СЪМ Вайрочана.




 **********************************************************************************
Аудиозапис на диктовката : youtu.be/xUGaD2nG_ic
**********************************************************************************





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275803
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27