Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.06.2013 18:15 - ЛЕТЕН ЦИКЪЛ ДИКТОВКИ НА ВЪЗНЕСЕНИТЕ ВЛАДИЦИ ( юни 2013г) приети от Посланика на Великото Бяло Братство Татяна Микушина.
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3231 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.06.2013 11:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


 Аз ви протягам ръка за помощ
 


Санат Кумара, 20 юни 2013 год.


image

АЗ СЪМ Санат Кумара.

Моите бащински чувства към човечеството на Земята отново ме карат да дойда при вас.
Аз изпитвам с нищо несравним трепет в този момент на предаване на моето Послание. Както винаги, бих желал да ви предам частица от моето съзнание, моето разбиране, моята вяра и моята преданост към Бога и Неговия закон.
Вие бихте могли да получите в своята аура всички мои достижения за един миг, когато четете или слушате това мое Послание. Единственото препятствие е съпротивлението на вашия плътски ум, на вашето его. Вие не можете да получите нещо, когато не можете да го приемете. И не можете да приемете нищо, защото между вас и мен стои преграда във вид на вашето его.
Затова всеки път когато идваме, ние поставяме като основна задача преодоляването на вашето его. Ние ще можем да постигнем нашето Единство и да се обединим в Духа само в случай, че правим крачки един към друг.
Аз идвам и ви протягам ръка за помощ. Но вие също трябва да направите усилие и да протегнете ръката си към мене.
Аз не се уморявам да повтарям, че трябва непрекъснато да полагате усилия, за да се осъществи нашето сътрудничество и нашето Единство в Бога. Не може днес да следвате Пътя, да следвате нашите препоръки, а утре да се отдадете на утешенията на вашето его. Не може днес да бъдете наш ученик, а утре да забравите за това.
Последователност и постоянство във вашите действия, във вашите избори и вашите усилия – ето какво непрекъснато искаме от вас и какво ви призоваваме да следвате.
Всеки път, когато вдъхновени от нашите Послания решавате да следвате посочения от нас Път, не забравяйте за своето решение още на следващия ден.
Съпротивлението на материята във ваши дни достигна своя апогей. Затова от вас се изискват усилията на цялото ви същество за преодоляване на силите на илюзията. И вие ще можете да направите това. Вие ще успеете да преодолеете съпротивлението на всякакви външни и вътрешни негативни сили и енергии. Единственото нещо, което ви е необходимо, за да направите това, е вашето желание и устременост, преданост и постоянство.
И за да черпите тези качества вътре от вашето същество ви е необходима елмазна вяра, основана на чувството на дълбока безусловна любов към цялото Творение.
Вие не можете за един миг да преустроите вашето същество и да постигнете съзвучие с Йерархията. Но можете да постигнете това с постепенни и всекидневни крачки в необходимата посока. Тези съвети и препоръки, които даваме са достатъчни, за да се придвижвате уверено по вашия Път на завръщане към Бога.
Необходимо е само постоянно да помните за нас, да пазите съзвучието в своите сърца. За това се изразходват толкова сили от Братството. Всеки път, когато идваме, за да дадем нашите Послания, милиони Възнесени Същества оказват своята помощ и съдействие при предаването на всяко Послание. И затова нашите Послания са най-голямата скъпоценност на вашия свят. Нашите послания са материализирана Божествена енергия. Зрънце по зрънце в продължение на осем и половина години нашата енергия и нашите вибрации проникват във вашия свят.
И ние искрено се надяваме, че ще бъдете в състояние достойно и грижливо да използвате нашата енергия и получените от нас знания и разбиране за Божествения Закон.
Всеки път когато четете нашите Послания замислете се за миг колко сили се изразходват, за предаването им във вашия свят. И ако отговаряхте на нашия зов с усилията, които прилагаме ние, тогава Божествения Закон би бил удовлетворен, обмяната на енергиите между нашите октави завършена. И това би послужило като доказателство за способността на еволюциите на планетата Земя към по-нататъшно развитие в Бога.
Обаче това не се случва. И вие сами можете да се убедите в това от собствения си пример.
Колко време трае вашата готовност и решимостта, която получавате при четенето на поредното наше Послание? До първото телефонно обаждане или общуване в чата с вашите приятели? До поредното развлечение и удоволствие, които ви прелъстяват във вашия свят? До поредното гледане на филм по телевизията?
Вие не можете за един миг да отхвърлите заобикалящата ви илюзия, но можете да правите последователни крачки за нейното преодоляване. И Пътят, който се намира пред вас, няма да откриете извън вас. Този Път ще откриете вътре във вас. И този Път – това е промяната на вашето съзнание.
Вие сами ръководите този процес на промяна съзнанието ви. Цялата външна илюзия е разгърната около вас, за да правите вашите избори и да се придвижвате по Пътя. Обаче вие предпочитате все повече и повече да потъвате в илюзията, вместо да се разделяте с нея.
И това е ваш избор и ваше решение. Няма нито едно същество в цялата вселена, което да прави избор вместо вас.
А сега поставете се на мое място. В продължение на милиони години аз ви обучавам на основите на Учението. Идвам чрез много посланици и пророци и давам едно и също Учение в продължение на милиони години. Много от вас са чували това Учение от мен лично в обителите на Братството и от Моите посланици десетки и стотици хиляди пъти. Но после влизахте в контакт с илюзорния свят и Светлината във вашите очи помръкваше и решителността ви изоставяше, и вие все повече и повече потъвахте в илюзията на вашия свят. После идваше момента, когато с последна надежда обръщахте взор към Небесата и молехте за помощ и спасение. И така се повтаряше от живот в живот. Много пъти.
Ако който и да е от вас беше на моето място, той отдавна би махнал с ръка. Обаче аз нося отговорност за всеки от вас. И колкото и да упорствате, аз все пак ще идвам и ще ви давам моето обучение и моите наставления.
Аз не зная, още колко време ще е необходимо на душата ви, за да се наиграе до насита в илюзията и да се устреми към високите върхове на Божественото съзнание, но зная, че ще настъпи момента, когато ще можете толкова да извисите своето съзнание и да видите перспективата на Божествения Път на развитие, че завинаги ще отвърнете поглед от лъскавите дрънкулки на вашия свят.
Аз ви пожелавам този момент на истината да настъпи за вас още в това въплъщение. Пожелавам ви да направите крачка към безкрайността и да излезете извън границите на сковаващата ви илюзия колкото може по-скоро.
Протягам ви своята ръка и търпеливо чакам, когато ще можете да се приближите и да я стиснете.

АЗ СЪМ Санат Кумара. Ом. 



Променяйте се, устремявайте се и ще придобиете златните одежди на Будда и съкровището на Божествената Мъдрост

Гаутама Буда, 21 юни 2013 г.


image




АЗ СЪМ Гаутама Буда. Аз отново дойдох.

Аз дойдох от далечните светове и бих искал да ви дам частица от моето присъствие.
   Представете си, че заедно с вас току-що сме се върнали от Великото Централно Слънце. Разстоянието в духовния свят няма значение. Вие извършвате огромни премествания в пространството и времето. И за това не са ви нужни никакви приспособления, коли, самолети…
   Целият механизъм за придвижването в Далечните светове е скрит вътре във вашето същество. И онези от вас, които са прилежни и целеустремени, могат да напускат своето физическо тяло и да пътешестват заедно с мен по цялата Вселена. За това е необходимо да имате определено ниво на духовните постижения. И всички вие можете да достигнете това ниво.
   Ще ви разкрия тайната, как можете да постигнете това за едно въплъщение. И това ще бъде Пътят, на който аз обучавах по време на моето въплъщение като Гаутама Буда.
   Преди всичко трябва да изберете направлението на вашето движение. Докато не сте определили точно в какво направление да се движите, вие не можете да постигнете нищо. Вашето същество трябва, подобно на платноходка, да се подложи на вятъра на Вселенския Закон. Вие трябва окончателно и безвъзвратно да вземете твърдо решение, че главен за вас е Висшият Закон на тази Вселена, по друг начин този Закон може да се нарече Бог. И ако не хитрувате пред себе си, ако действително сте приели Висшия Закон на тази Вселена за най-важното нещо в живота си, то следващата крачка и всички следващи крачки вие ще правите във вярната посока.
   Трябва да решите кой в живота ви ще бъде главен – вие или Бог. Докато молите Бога да удовлетвори вашите желания, докато молите Бога да направи за вас едно или друго нещо, вие няма да се придвижвате по духовния Път.
    Трябва да вземете решение вътре в своето същество и да подчините целия си живот без остатък, на Бога и на изпълнение на Неговите нужди и потребности.
     Колкото и да се стараете да изпълните това условие, няма да можете да направите това изведнъж, в един миг. Милионите години еволюция на планетата Земя, са създали в плътния физически свят непроницаема завеса между физическия свят и Божествения свят. Затова ще е необходимо определено време и усилия, за да се преодолее илюзорното творение във вашето съзнание. Ще е нужно определено време, за да излезете от границите на физическия свят и да се устремите към Далечните светове.
     Но ако направите само една малка крачка във вярната посока и запазите вашия устрем и преданост към Космическия Закон в продължение на определено време – по принцип за това е необходимо не едно въплъщение, а най-малко седем земни въплъщения - тогава ще достигнете Висшите Светове също така неизбежо, както ще достигнете връх Джомолунгма, ако постоянно се движите към него и прилагате за това всичките си усилия.
    Вашият свят е предназначен именно за да можете да преодолеете съпротивлението на илюзорния свят и така да получите заслугите, необходими за съществуване във Висшите светове.
   Ето защо ние идваме отново и отново и даваме своето обучение именно за да съхранявате ориентирите и да помните за Божествения свят.
  Няма значение колко пъти ще се отклонявате от вашия Път. Няма значение колко пъти ще падате. Главното е винаги да се връщате при нас, да ставате и да продължавате да вървите по-нататък.
   Понякога човек се лута из физическия свят много въплъщения. Той намира нашето Учение, след това илюзията го увлича и той намира други учения, които му се струват също толкова правилни и истински. И понякога са необходими десетки въплъщения, докато човек постигне онази степен на различаване, която ще му позволи да определя безгрешно кое е истина и кое – лъжа.
   За тези от вас, които още не са развили в себе си в достатъчна степен способността да различават, ние изпращаме нашите вестители, които са способни да запазват посоката на движение и да указват Пътя на заблудените души. И по това как се отнасяте към нашите вестители, ние определяме степента на готовност на вашата душа. Понякога са нужни десетки въплъщения, за да се стекат обстоятелствата и вие да се приближите до нашия посланик. Това е голяма милост и огромен шанс за вашия животопоток. Обаче ще се учудите, ако ви кажа, че не повече от един процент от стремящите се по Пътя използват тази Божествена възможност. Останалите индивиди сами отхвърлят Божествената възможност и предпочитат да действат сами на свой страх и риск.
  Струва ви се, че такова поведение е неразумно? Обаче това е много разпространен вариант във вашия свят. И знаете ли защо се случва това? Аз ще ви кажа. Това се случва по простата причина, че човек действа от позицията на плътския си ум. В този случай гласът на Висшето АЗ се заменя от гласа на плътския ум и човек предпочита да действа самостоятелно и да върви по свой собствен път.
  Но ако благодарение на нашия посланик дори само един човек излезе от мрака на илюзията, ние смятаме, че мисията ни е преминала успешно.
   И това е причината ние да изпращаме една след друга мисии на Светлината във вашия свят. Това е причината да поддържаме фокуса на Светлината във физическия свят вътре в нашите посланици. Състраданието е главна черта на всички Будди и Бодхисатви. И именно благодарение на състраданието и любовта към човечеството на Земята ние постоянно пазим нашия фокус на Светлина във физическата октава.
  Това Учение ви е давано много пъти и днес аз го повтарям.
  Ако запазвате вашия разум постоянно насочен към нашия свят, ако мотивът ви е абсолютно чист, вие винаги ще разпознаете нашите вестители във физическия свят и ще ги последвате.
   Ако както и преди ви движат лични мотиви, вие няма да можете да разпознаете нашия посланик дори когато се сблъскате с него лице в лице.
   Законът за съответствието на вибрациите действа безгрешно. И преди да предявите обвинения към Бога или Владиците, че ви лишават от помощ и не са милосърдни към вас, опитайте се да намерите причината за всяка ситуация, в която попадате, вътре във вас.
   Всичко в този свят идва отвътре навън. Такъв е Законът. И илюзията послушно ви обръща тази страна, която очаквате да видите от нея.
   Двама души, които вървят по един и същи път, ще виждат и ще обръщат внимание на различни неща. И ако сте Будда, вие ще преминете през живота така, че никаква мръсотия няма да полепне по вашите златни одежди.
   Но ако сте обременени с много недостатъци, тогава в което и да е идеално място на Земята да попаднете, вие ще виждате около себе си само недостатъци и мръсотия.
   Аз дойдох при вас в този ден, за да ви обърна още веднъж внимание на вътрешните причини за всичко, което ви се случва във физическия свят. Променяйте се, устремявайте се и ще придобиете златните одежди на Будда и съкровището на Божествената Мъдрост.

АЗ СЪМ Гаутама Буда.





Аз дойдох да помогна на вашата душа

Гуан Ин, 22 юни 2013 г.

image



АЗ СЪМ Гуан Ин.

    Аз дойдох при вас днес не като член на Кармичното Ръководство и не като Богиня на Милосърдието. Дойдох при вас като ваша по-голяма сестра.
    Дойдох при вас, защото имате нужда от помощ. Много от вас толкова страдат, че дори не разбират, че душите ви се нуждаят от помощ и изцеление.
    Вие търсите причините за вашите страдания извън вас. Вие мислите, че за всичко са виновни външните обстоятелства – работата, семейството, правителството.
    Обаче няма да ви кажа нищо ново, ако си позволя да ви напомня, че всичко, което се случва с вас сега, е било създадено от самите вас малко по-рано в това въплъщение или в предишните въплъщения. Вие сами породихте вашите страдания.
    Вашите желания неизбежно привличат към вас не само изпълнението им, но и кармата, която съпътства тяхното изпълнение.
    Възлюбеният Гаутама Буда учеше на освобождение от желанията, като причина за страданията. Много от вас са чели Учението, дадено от Гаутама Буда. Вие сте изпитвали потребност да получите знание, което завинаги ще ви освободи от страданията на този свят. Така ли е?
     Обаче аз съм готова да ви дам знание, което ще ви помогне. И това знание касае обкръжаващата ви действителност.
    Струва ви се, че светът е намръщен и недружелюбен. Струва ви се, че всичко около вас страда и жадува за изцеление. Но вие, вашата душа е тази, която страда преди всичко. И душата ви е тази, която се нуждае от изцеление и помощ.
    Аз дойдох да помогна на вашата душа.
   Преди много, много въплъщения по същия начин аз имах възможност да ви помагам. Не е случайно, че намерихте тези диктовки и изпитвате интерес към тях. Някога вие вече сте чували от мен слова на утешение и сте имали възможност да пребивавате в тишината на уединението и молитвата.
    Сега задачата пред вас се усложни. Защото трябва да намерите в себе си сили да противопоставите на това безумие, което се твори във вашия свят, тишината на собствения си мир и покой, които трябва да откриете вътре в своето същество.
    Аз дойдох да ви напомня кои сте вие в действителност. И дойдох да ви напомня, че преди това въплъщение вие поехте върху себе си задачата да противопоставите на външния свят покоя на своя вътрешен свят. Всички промени във вашия физически свят ще дойдат вътре от вашето същество. Вие сте тези хора, които са призвани да разпространят своя вътрешен Божествен мир във външния свят. 
     Да, разбира се, много е важно отказването от желанията. Много е важно спазването на моралните и нравствените основи на поведението. Много е важно да пазите чистотата на своите мисли, чувства и тела. Много е важно запазването на външните ориентири и спокойствието във всяка ситуация. Всичко това е важно и необходимо.
    Обаче има още един аспект, който се изплъзва от вниманието ви. И този аспект касае вашите взаимоотношения с Бога вътре във вас. И това е най-важният аспект. Защото от това, доколко ще успеете да съедините своето външно съзнание с Божественото съзнание, с вашето Висше АЗ, зависи буквално всичко.
    Необходимо е да подхождате много внимателно към всякакви външни обстоятелства в живота си. Всичко онова, което може да наруши вашите лични взаимоотношения с вътрешния Учител, вътрешния Гуру, трябва да напусне живота ви.
   Ние много пъти идвахме и давахме това Учение. Сега аз дойдох да ви кажа, че настъпи моментът във вашия живот, когато от това, доколко ще следвате Учението, което даваме, зависи буквално всичко в живота ви. От това доколко ще следвате нашите съвети и препоръки буквално зависи самият ви живот, продължението на еволюцията на вашата душа.
    Вие ще можете да съхраните себе си и своята душа само в случай, че с цялото си същество се устремите към Бог и спазването на Неговия Закон.
    Вие няма да можете повече да отлагате момента на своя избор и да се втурвате в преследване на удоволствия и развлечения. Защото настъпи космическият срок и жътвата върви с пълен ход.
   Вие сами правите избор и никой не прави този избор вместо вас. Настъпи времето на последния изпит. Вие правите вътрешен избор и този избор означава за вас продължаване на еволюцията на вашата душа или нейния край. Космическите цикли са неумолими. Законът изисква от вас да направите избор.
   Aз съм длъжна да ви кажа, че Великото Централно Слънце не ви дава повече възможности. Сроковете приближиха и не може повече да бъдат отлагани.
    Това означава, че тези от вас, които не успяха да преодолят в съзнанието си илюзорното проявление, няма да могат да се изкачат на следващото еволюционно стъпало.
   Вашите по-големи братя и сестри, които вече са се изкачили на следващото стъпало на еволюцията, Възнесените Владици и Владичици, използват всяка възможност да ви оказват помощ и подкрепа. Обителите на Братството работят денонощно с максимално натоварване. Ние идваме буквално при всеки ваш зов и отговаряме на всичките ви призиви и молитви. От вас се иска съвсем малко – да отправяте призиви и да се молите, да се устремявате и да вярвате.
     Настъпи време на невиждани възможности, когато за едно въплъщение можете да се измъкнете от плена на илюзията. Това е време на чудовищни противоречия и противопоставяне, когато на едно и също място можете да видите примери на безгранична святост и също такова огромно проявление на противоположните сили, под формата на различни извращения и изкривявания на Божествената енергия.
     Вие попадате в полето на действие на противоположните по знак сили постоянно в течение на денонощието. И постоянно през цялото денонощие се намирате в състояние на избор. За съжаление много малко хора осъзнават това, което се случва.
   Повечето хора не разбират случващото се и попадат под въздействието на онези сили, които в крайна сметка погубват душите им.
   Нашата задача, задачата на Възнесените Същества, се изразява както и преди в разясняване на ситуацията, разясняване на протичащите на Земята процеси. Ние бихме искали да извадим от морето на илюзията колкото е възможно повече светли души. Ето защо идваме и без умора ви повтаряме отново и отново онези слова, които са способни да разбудят вашата Божественост. Защото когато се събудите, вие ще придобиете осъзнатостта и просветлеността, които са ви необходими. И когато осъзнаете процесите, които протичат в света сега, вие повече няма да се лутате и да се съмнявате. Вие ще придобиете онази вътрешна опора, която ще ви позволи не само сами да устоявате на обкръжаващата ви илюзия, но и да помагате на тези, които са слаби и немощни, които не разбират случващото се и се нуждаят от вашата грижа и внимание.
  Аз дойдох при вас в този ден, за да дам импулс на вашите сърца. Аз дойдох, за да ви подтикна да издигнете своя взор над суетата и да се обърнете към високите върхове на Божественото съзнание.

АЗ СЪМ Гуан Ин, с голяма грижа за вашите души.


Позволете на Бог да влезе в живота ви.

Майка Мария, 23 юни 2013 г.

image



АЗ СЪМ Майка Мария.

   Аз дойдох. Как мислите, за какво ще беседваме днес?
   Мисля, че за много неща бихте искали да поговорите с мен. И за много неща да попитате. Обаче аз дойдох не за да беседвам спокойно днес с вас. Днес аз съм настроена решително и съм готова за сериозния разговор, който ни предстои.
   Аз бих искала да поговорим с вас за вашето служение и за вашите задължения. Доста много от вас преди да се въплътят, поеха върху себе си много задължения, свързани със служението ви на света. Обаче сега вие забравихте за задълженията, които поехте. И това е печално. И особено печално е сега, когато ситуацията на планетата става все по-напрегната, когато мракът закрива очите на хората и не им дава възможност да дишат с пълни гърди и да се устремят към светлите и радостни енергии на възраждането.
   Аз говоря преди всичко на жителите на моята любима Русия, но съм готова също за разговор с много от моите любими деца, разпръснати по цялото земно кълбо.
   Радвам се, когато заедно се обединим в обща молитва за мир и се натъжавам, когато редиците на молещите се оредяват и кратковременните увлечения ви отклоняват от главното – противопоставянето с молитва на негативните сили и проявления на вашия свят.
   Заедно в нашата обща молитва ние сме способни да променим всяка ситуация, в която и да е страна на света. Заедно в нашата обща молитва ние можем да обърнем всяка трудна ситуация и да я насочим в леко, радостно, Божествено русло.
   Аз съм готова да бъда с вас във вашата молитва. Готова съм да се присъединя към хората, които в искрена молитва ме призовават и се обръщат за помощ.
   Господ ви дава невиждани възможности. Господ е готов да дойде при всеки устремен по време на искрена молитва. И аз заедно с Господ ще пребъда с всеки от вас.
  Жадувам кога ще настъпи моментът на вашата искрена молитва, за да дойда и да я усиля. Понякога идвам при тези от вас, които поеха задължение да четат ежедневно моите Розарии. И какво само е моето учудване и досада, когато вместо молитви, вие се заемате с други неща, които ви се струват по-важни. Аз идвам точно за часа на вашата молитва, за да я усиля и да се помоля с вас. И не ви намирам. И това е много печално.
   Възлюбени, не ме огорчавайте с вашето непостоянство и ленивост. Разберете, сега единствено вашите молитви могат да спасят и поправят ситуацията, която се създаде в Русия и света. Само с вашата молитва вие сте способни да предотвратите най-страшното.
   Аз ви моля и ви умолявам.
   Нали не е трудно, възлюбени, дори когато нямате време за четене на Розарий, просто да се устремите към мен с цялата любов на сърцето си. Нашите погледи ще се срещнат и аз ще разбера, че ме помните, но обстоятелствата не ви позволяват да отделите време за молитва в този ден. Аз ще дойда при вас на следващия ден и ние заедно ще отдадем нашите молитвени усилия за Общото благо.
   Силата на нашата обща молитва сега е увеличена както никога. И аз ви уверявам, че можем да предотвратим всякакви най-страшни последствия от неправилните действия на хората в миналото и настоящето, ако противопоставим на негативните енергии нашата вяра и сплотеност.
   Представете си как мощна молитвена вълна преминава от единия до другия край на земята. Представете си как гласовете на молещите се, се сливат в единен мощен глас. И този глас се чува по цялата планета.
   Заедно ние можем да устоим!
    Казвам ви, че ситуацията е толкова тежка, че е трудно да се повярва в това. Единственото, за което ви моля сега, е да ми дадете енергията на вашата молитва, за да мога да я използвам по свое усмотрение.
    Поверете ми вашите молитвени усилия. Молете ме за помощ и аз ще изпратя моите ангели на помощ в онези ситуации, които изглеждат неразрешими.
    Представете си, че аз и моите ангели влизаме в сградите на органите на вашите власти. Със своето присъствие ние ще променим ситуацията и ще създадем превес на силите, при вземането на всяко решение.
    Представете си ме по време на всякакви преговори, които се водят на държавно ниво, все едно, че аз също седя на масата на преговорите, и аз ще контролирам вземането на всякакви решения във вашия свят, отнасящи се до политиката и икономиката, образованието и здравеопазването, културата и социалното осигуряване. Вашите визуализации и молитви ще дадат възможност на мен и на другите Възнесени Владици да се включат във вземането на решения на всяко държавно ниво. Благодарение на тази толкова проста практика ние ще можем да променим всяка ситуация и да насочим нейното разрешаване по Божествен начин.
   Зная, че твърде много хора страдат сега от депресия, зная, че сърцата на твърде много хора са завладени от страх и омраза.
    Всичко това се случва, възлюбени, поради недостатъчното присъствие на Бога във вашия живот. Божествената енергия се блокира от вас самите и чрез средствата за масова информация, които ви потапят в негативни състояния на съзнанието.
    Само потоците от Божествена енергия, които призовавате по време на молитви, са способни да очистят вашите тела, вашето съзнание и подсъзнание, и да ви освободят завинаги от страха, депресията и омразата. Божествената енергия, която ще призовавате ежедневно в живота си с помощта на вашите молитви може да разтвори всякакви некачествени състояния на вашето съзнание.
    Аз ще пребъда с всеки от вас във вашата молитва. Ще усиля нейното действие и ще ви помогна. Но аз не мога да направя за вас нищо, ако не ми давате нито вашата молитвена енергия, нито вашата енергия на любовта, която ми изпращате, когато медитирате върху моя образ.
    Затова не упреквайте никого, ако се намирате в негативно състояние на съзнанието, ако бедите и нещастията ви закриват очите. Бог е толкова милосърден, че една молитва или пламенен призив може да бъде достатъчен, за да промени всяка ситуация.
    Всички ваши молитви и призиви трябва да отправяте само в името на Бога.
    Ние можем да променим всяка ситуация! Ние ще направим това! Божественото чудо е редом с вас. И то е готово да се прояви, но за осъществяването на чудото е необходима енергията на вашите молитви и вашите позитивни стремежи към щастие, Благо и Добро.
    Вие получавате това, към което се стремите. И ако всеки ден ругаете всичко наред, ругаете правителството си, всичко, което ви заобикаля, дори и самия Бог, едва ли ще постигнете положителен резултат и едва ли ще бъдете някога щастливи в живота си.
     Ако все пак, независимо от всичко, сте способни да съхраните вярата и любовта във вашето сърце, ако сте готови да защитите себе си и вашите близки с молитва и любов, тогава най-лошото и непоправимото ще отмине вас и вашите близки. Ако хората, които поставят на първо място Бог и Неговия Закон с всяка година стават все повече и повече, никакви трудности, никакви катаклизми и кризи не са страшни за страната ви и за нейните хора.
     Виждате, че Бог постоянно се грижи за вас.
    Позволете на Бог да влезе в живота ви.

АЗ СЪМ Майка Мария.   




Великата милост на Небесата

Възлюбеният Алфа, 24 юни 2013 г.

image



АЗ СЪМ Алфа.

АЗ СЪМ вашият отец Небесен. АЗ СЪМ дошлият. Днес, в този ден, дойде космическо известие и този Посланик е упълномощен да предаде това известие за вас.
   Аз пристигнах от Далечните светове. Пристигнах, за да закрепя своя Пламък и своето Присъствие в чакрите на Посланика.
   Това не е било възможно никога до сега. Ние предприехме този експеримент, за да форсираме събитията и да дадем възможност на човечеството на Земята да се докосне до енергиите на Висшите светове.
   Аз съм длъжен да ви уверя, че безопасността на вашия преход към по-високо ниво на вибрациите се определя изключително от вашето възприемане на ставащите промени.
   От това, доколко сте способни да възприемете в своето съзнание Висшите светове и да следвате Закона на Висшите светове, зависи безопасността на прехода на човечеството на ново ниво на съзнанието, на нов етап от еволюционното развитие.
    Затова АЗ дойдох да ви напомня за вашето предназначение и за вашия произход.
    Вие преминахте еволюцията в плътните светове и сега сте длъжни да се върнете при Мен в Моя свят, който за вас е вашият Дом.
    Сега Аз отворих за вас прозореца на космическата възможност. Това е Моя лична Милост и възможност, която АЗ дарявам на човечеството на Земята.
    От този момент вие можете да се обръщате с вашите призиви направо към Мен. И ако настъпи в живота ви момент, когато ви се стори изключително тежко да понасяте обкръжаващите ви страдания и бреме, можете да се обърнете направо към Мен с призив и АЗ ще направя всичко възможно за облекчаване на вашето положение.
   Обаче в замяна АЗ ви моля винаги да пазите в своето съзнание спомена за нашата днешна среща.
   Ще мине известно време и илюзията ще започне да ви засмуква подобно на тресавище. Вътрешната Светлина ще помръкне и вашето същество ще изгуби ориентация. Цялото пространство около вас ще стане сиво и вие ще престанете да различавате Светлината от мрака, бялото от черното.
   Именно затова АЗ дойдох в този ден, за да ви дам своята възможност и за да можете винаги да се възползвате от тази възможност.
   Поставете на видно място словата на призива, който ще произнасяте във всички ситуации, когато обстановката около вас ви се стори непоносима, когато ви се стори, че нямате сили да понасяте бремето на заобикалящия ви свят.
  Можете да произнасяте моя призив всеки ден и в продължение на 24 часа след произнасянето на призива ще можете да разполагате с моята лична защита и покровителство.
  И така, трябва да застанете пред олтара. Намерете момент, когато нищо няма да ви безпокои. Влезте в своето вътрешно пространство, укрийте се в него и произнесете в тишината на сърцето си:

„ В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ, възлюбени Алфа, аз Те моля за действието на твоята милост. Аз Те моля да изпратиш в моето същество Твоя бащински лъч. Аз Те моля да ми протегнеш своята ръка за помощ и да ме оградиш от всякакви негативни енергии и вибрации в продължение на следващите 24 часа. Аз съм Твой, Господи, ела, защити ме!”

   От този момент АЗ правя този призив активен и достъпен за вас. Това е велика милост на Небесата, когато имате възможност да разполагате с Моята лична защита, намирайки се в суетата на вашия свят.
    Можете да прибягвате до Моята защита толкова често, колкото ви е възможно и колкото ви е необходимо.
    Всеки път, когато произнасяте този мой призив, той усилва своето действие.
    Обаче следва да разбирате, че този призив едновременно усилва Моето Присъствие във вашия свят. А това означава, че противоположните сили ще се насочат към мястото, където произнасяте призива.
    Ако произнасяте призива един път в денонощието, вие получавате Моята защита в следващите 24 часа. Ако произнасяте призива по-често, АЗ ще проявя своето Присъствие редом с вас и ние заедно ще противостоим на всичко онова, което не е от Бога във вашия свят.
    Ако сте готови да встъпите в редиците на Моите воини, АЗ ще пребъда с вас до край във вашето служение.
    Всички воини на Алфа се намират под моята лична опека. Обаче малко са тези, които рискуват да встъпят в Моето войнство. Защото от момента на Моята мобилизация вие сте длъжни да посветите целия си живот на служение на Бога.
   Много малко са на Земята тези, които са способни на това. Единици могат да издържат постоянното напрежение и пречупването на енергиите, преминаващи през техните тела.
   АЗ искам да успокоя онези, които още сега изпитват страх и съмнения. Вие не сте готови и за вас не се отнася възможността да застанете в редиците на Моите воини. Но има няколко човека от четящите това Послание, които са готови да застанат в редиците на Моите воини.
    Вие сте готови да встъпите в първите редици на воините на Светлината.
    Ще мине още известно време и количеството на Моите воини във вашия свят ще се увеличи. И по космическите мерки много скоро във вашия свят ще останат само Моите воини. 
    Това не означава, че ще има война. Но това означава, че Светлината ще победи мрака. Това е неизбежно. Защото това е Космически Закон.
    АЗ дойдох в този ден, за да ви напомня за вашия Божествен произход и за вашето Божествено предназначение.
    Пребивавайте постоянно в състояние на преданост и готовност и АЗ ще бъда винаги с вас!

АЗ СЪМ Алфа, вашият отец на Небесата АЗ СЪМ!

 

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275834
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27