Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
29.07.2012 12:51 - "Как да работим с ангелите"- буклет от Елизабет Клеър Профет/Част 2- Архангел Михаил и ангелите на защитата
Автор: angel7light Категория: Лични дневници   
Прочетен: 8970 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.07.2012 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Ангелите на защитата


image


ЦВЯТ:
син
АРХАНГЕЛ:  Михаил- „Който е като Бог”
ДУХОВНА ОБИТЕЛ:
Банф, Канада, близо до езерото Луиза

image

Езерото Луиза в  Канада

МОЛЕТЕ ГИ ЗА:

Духовни дарове: за освобождаване от страха и съмнението в себе си, за укрепване на вярата, за усъвършенстване на вашата душа.

  Практическа помощ:  за защита от физически и духовни опасности ( от транспортни аварии и кражби, до психически нападения), за изгонване на бесове/ зли духове/.

   Световно служение: вдъхновяване на управляващите, за подобряване на системата на държавно управление.

 
image

Детайл от „Архангел Михаил поучава Жана Д"Арк“картина на Еужен Тирион от ок. 1876 г.

           Всичките юдейски свещени писания, християните и мюсюлманите почитат Архангел Михаил. Мистичната юдейска традиция го нарича Водач на Войнствата Господни, който се явил на Исус преди битката в Иерихон. Той е и ангела, който превел израилтяните през пустинята и спасил еврейските момчета от огнената печка на Навуходоносор.
           Архангел Михаил и неговите ангели на защитата могат да отговорят на вашия
SOS по най- добрия начин,  ако  ги молите ежедневно. Хиляди хора са изпитали чудесата, които, според тях, са станали възможни, благодарение на тяхната силна връзка с ангелите на синия пламък.
         Всички обичли  Даниел. Летец по професия- той започнал да чете повелите на ангелите на защитата по двайсет минути ежедневно. Веднъж, когато се возел на трактор с двата си сина недалеч от дома си, в околностите на Далпас, тежък клон неочаквано паднал на гърба му . Кървейки, Даниел някак си успял да преходи четирите мили до дома си. Той не помнел как се е добрал, но четири годишния Кристофър запомнил. Момчето разказва: „ Докато татко караше трактора към вкъщи, се спусна голям син ангел, който седна на капота.” Ангелът казал на детето, че с неговия баща всичко ще е наред. Операция не се наложила , Даниел бързо се оправил по мнението на болничния персонал. Това, че не се парализирал било чист късмет според тях. Летецът е уверен- повелите дали възможност на ангела да го спаси. 

image

Архангел Михаил се притича на помощ


         До тогава, докато не им потрябвала спешна помощ, Кели и нейните приятели  Уейн, Ръсел и Естер чели повелите на ангелите общо  няколко седмици. Четиримата тийнейджъри се събрали (...) и прочели повелята на Архангел Михаил „ Защита по пътя”, защото щели да ходят на пикник, който устройвала тяхната църква.
        Едва излезли на шосето и се оказали на пресечка, където тежък камион, внезапно изскочил на белия сват и се блъснал в колата им. Камиона влачил под себе си автомобила 150 метра преди да спре.
         Кели  седяла на задната седалка от тази страна, където се блъснал камиона. От глава до пети цялата била в рани от металните отломки. Тя не можела да диша, защото едното колело на камиона притискало тялото й.

       „ Отправяй призиви!”- извикала й Естер, която седяла до нея. Кели не можела да говори, но започнала да се моли на Архангел Михаил на ум.
         Това звучи странно, но момичето се кълне, че камиона веднага се помръднал на няколко сантиметра, давайки и възможност да освободи горната част на тялото си. После отново се отпуснал с цялата си тежест. Кели разказва: „  Внезапно почувствах, че мога да дишам.” Първите й думи били:     „ Благодаря, Архангел Михаил!”

         Трябвали два часа за да я извадят от отломките на колата. Кели уверява, че през цялото време била съвършено спокойна, подкрепяна от присъствието на  Михаил и неговите ангели.
        След три хирургически операции, имала само няколко проблеми с бедрото, но тя смята това за „ нещо, с което може да се живее.” Уейн тогава даже не бил ранен, Ръсел получил удар в главата, а Естер си счупила ръката. Кели е абсолютно убедена- Архангел Михаил я е спасил от смърт или сетиозно увреждане.


 ****************************************************************
ПРИЗИВ:

Архангел Михаил! На помощ! На помощ! На помощ!

****************************************************************

 image

Повели и молитви към Ангелите на Защитата

 
 Четете дадения по- долу преамбюл всеки път, преди да започнете молитвения си ритуал към ангелите.

/ Преамбюл- това е встъпително и обяснително изложение в документ, обясняващо неговата цел и същностна философия./


ПРЕАМБЮЛ:

 
     
В името на АЗ СЪМ ТОВА КОЕТО АЗ СЪМ аз призовавам седемте архангела и техните легиони на светлината, аз призовавам Възлюбеният Архангел .......................... и ангелите............................ . Аз ви моля............................................. .
     Аз моля,  моят призив да бъде  приумножен и  използван в помощ на всички души на планетата, които се нуждаят от това сега.

     Благодаря ви и приемам това за изпълнено сега в пълна сила съгласно волята на Бога.


Защита по пътя


image



          Визуализация: представяйте си присъствието на Архангел Михаил пред себе си, отзад, от дясно, от ляво, от горе и от долу. Представете си се облечени в сини шлем и доспехи, които пазят вашето тяло и ум от всяко вредно въздействие. Поддържайте този ментален образ в течение на целия ден.
         Тази визуализация можете да използвате и в помощ на другите. Когато карате колата си представете си присъствието на Архангел Михаил около всяка кола на шосето и го призовете да защити всеки автомобил, на всеки път по целия свят, а също така и всеки човек, използващ друг вид транспорт. По този начин вашият зов може да се максимализира и вие ще дадете работа на милиони ангели.
         Започнете бързо и съсредоточено да произнасяте призива. В зависимост от това до колко сте го овладели, можете да увеличите скоростта на произнасяне.

 
***********************************************************
ПРИЗИВ:

 

Михаил отпред, Михаил отзад,
Михаил отдясно, Михаил отляво,

Михаил отгоре, Михаил отдолу,

Михаил, Михаил - навсякъде, където и да съм!

АЗ СЪМ неговата любов, защитена сега!
АЗ СЪМ неговата любов, защитена сега!

АЗ СЪМ неговата любов, защитена сега!


ПОВТОРЕНИЕ: три или девет пъти.

***************************************************************************************************








Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: angel7light
Категория: Лични дневници
Прочетен: 275930
Постинги: 33
Коментари: 14
Гласове: 27